Η ενασχόληση της οικογένειας με την καλλιέργεια του αμπελιού έχει τις ρίζες της στα μέσα του προηγούμενου αιώνα. Αυτή η αγάπη, το μεράκι και η εμπειρία για την αμπελουργία, ήταν και η κινητήριος δύναμη για την δημιουργία ενός σύγχρονου οινοποιείου το 2003, με σκοπό την παραγωγή και εμφιάλωση υψηλής ποιότητας κρασιών.
Το οινοποιείο μας παράγει κρασιά υψηλής ποιότητας!
Το οινοποιείο Παντρά είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στον κάμπο του Μαλιακού κόλπου, στην κεντρική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σε μια κωμόπολη που ονομάζεται Μώλος.
Το οινοποιείο μας παράγει κρασιά υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα βιολογικά, καθώς τα ιδιόκτητα κτήματα μας είναι βιολογικής καλλιέργειας.
Η ενασχόληση της οικογένειας με την καλλιέργεια του αμπελιού έχει τις ρίζες της στα μέσα του προηγούμενου αιώνα. Αυτή η αγάπη, το μεράκι και η εμπειρία για την αμπελουργία, ήταν και η κινητήριος δύναμη για την δημιουργία ενός σύγχρονου οινοποιείου το 2003, με σκοπό την παραγωγή και εμφιάλωση υψηλής ποιότητας κρασιών.
Τα ιδιόκτητα κτήματα μας εκτείνονται στον κάμπο του Μαλιακού κόλπου και δημιουργούν έναν αμπελουργικό καμβά στην περιοχή 115 στρεμμάτων.
Σε αυτά καλλιεργούνται διεθνής & ελληνικές ποικιλίες. Ως επί το πλείστον, η εταιρεία μας οινοποιεί τις λευκές ποικιλίες ασύρτικο, μαλαγουζιά, ροδίτη & Ugni blanc & τις ερυθρές Merlot, Syrah & λημνιώνα.
Παράγονται τρείς τύποι κρασιού, λευκό, ροζέ και ερυθρό. Και οι τρείς οίνοι διακρίνονται για το λεπτό χαρακτηριστικό τους άρωμα και την πλούσια γεύση.
Θέλουμε ένα κρασί να καθρεφτίζει την καθάρια γεύση του φρέσκου σταφυλιού. Σ’ αυτή την προσπάθεια αξιοποιούμε δικό μας υγιές σταφύλι, που καλλιεργούμε βιολογικά, δίπλα στη θάλασσα, κάτω από τον καυτό ήλιο. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα κρασιά μας είναι ζωντανά προϊόντα που υφίστανται αργά την επίδραση του χρόνου.